2012-10-17 00:27:57• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Rák - Nem vagy éppen a csúcson

Napi horoszkóp október 17-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai nap hasonlítani fog a tegnapihoz, azzal a különbséggel, hogy egy Holdszünet egész napra egy fajta transzba ejt. Ma a legtöbb ember úgy járkál, mintha hipnotizálták volna őket. Követnek egy célt, amiről nem is tudják, hogy hoz-e nekik valamit. És te? Te ettől megszabadíthatod magad, ha abbahagyod egy cél követését. Ma csak arról van szó, hogy létezel, más semmi. Persze a munkádat el kell látnod, ezt 100%-ig meg is teszed. Közben azonban tarts gyakran szüneteket, és lazíts.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Az egész nap egy Holdszünet hatása alatt áll. Most nem tanácsos nagy tempót diktálni. Ez csak hibákat eredményez, vagy ahhoz, hogy mindent kétszer vagy még többször el kell végezni. A rád bízott feladatokat persze el kell végezned. Nem mondhatod egy ügyfélnek, vagy pláne főnöködnek: nem tudok dolgozni, mert Holdszünet van! Akkor mindjárt fel is mondhatnál. Az önálló kezdeményezések azonban meg vannak bénítva.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ez a legnehezebb napja ennek a hétnek. A Hold egész nap szünetel, mégpedig miután Merkúrtól, segítő planétádtól elbúcsúzott. Ez végül is egyszerűen azt jelenti, hogy a fejed ma nem igazán működik. Talán elfelejtesz valamit, vagy tévedsz egy találkozót illetően. Különös módon ez technikai eszközökre, különösen számítógépekre is áttevődik, így megtörténhet, hogy fáradságosa munkával létrehozott anyagok egyszerre megsemmisülnek. Figyelj oda, és jobb, ha fontos dolgokhoz hozzá sem nyúlsz.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma is a Skorpió jegyében áll. Amíg mások arról panaszkodnak, hogy az egyre rövidülő nappalok miatt hangulatuk romlik, te könnyed maradsz. A Holdszünet azonban, ami egész nap eltart, tőled is erőt vesz el, és a te hangulatodon is ront. Te sem vagy igazán csúcsponton.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az egy különleges nap lesz. A Hold a Skorpió jegyében marad, de egész nap szünetelni fog. Így te is jobban teszed, ha szünetelsz, már amennyire megvan rá a lehetőséged. Egy meditáció is igen jó hatással lehet rád. Az este elgondolkodó leszel. Közben fontos döntésre juthatsz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Az egész napot elnyeli egy Holdszünet. Ez megbénít. Még ha nem is tudnál semmit egy Holdszünetről, akkor is észrevennéd, hogy semmi sem halad rendesen előre, és veled együtt mindenki fáradt. Legfontosabb, hogy tudatosan lassan járj el, és gyakran tarts kisebb szüneteket. Semmiképpen ne kezdj semmi számodra fontos dologba. Este lelked megérzi a változást, mély levegőt veszel: Vénusz üdvözöl. Szíved gyorsabban ver, gyorsabban veszed a levegőt, szemed sugárzik: Vénusz és vele a szerelem közel van hozzád.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ez egy „fekete” nap lesz. Nehezedre fog esni, hogy vidám maradj. Miért? Először is a Hold a sötét Skorpió jegyében áll, ami a te hangulatodat is lenyomhatja. Másodszor egy Holdszünet vonja be az egész napot. Most egész sötétnek látszik a jövő. Nagyon kívánom, hogy szemmel tartsd a mai csillagállást.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egészen különleges nap vár ma rád. A Hold a te jegyedben marad, de egész nap szünetet tart, és ennek a szünetnek Merkúr az uralkodója. Most kisebb ajtók és ablakok nyílnak a mágia birodalmába. Persze nem fogsz tudni egy hatos találatot varázsolni magadnak a lottón. Azonban a kívánságok, amelyek máskor nem valósulnak meg, most a szellemek jóakaratával találkoznak. Gyakran hallani, hogy a Skorpiók a mágia világába bejáratosak. Nekem az a véleményem, hogy a mágia birodalma mindenki számára nyitva áll, de a Skorpiók bátrabban lépnek be.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma is a Skorpió uralkodik, azonban Marsnak jobban sikerül téged jó hangulatba hozni. Mindenekelőtt megállapítod, hogy az emberek barátságosabbak, mint amilyenek tegnap voltak. Ez estig még tovább fokozódik. El tudom képzelni, hogy boldog élményed lesz. Amit eddig nem említettem, az egy egésznapos Holdszünet, bár nem a rosszabbik fajtából. Mégis azt tanácsolom, ne tégy semmit saját indíttatásodból. Ne írj alá semmit, ne kezdj új dolgokba, ne köss megegyezéseket, de nyugodtan elvégezheted a mások által rád bízott feladatokat.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold ma még a Skorpió jegyében marad, ami jó előjel. A jó azonban nem tud érvényesülni, mert az egész napot vattába csomagolja egy Holdszünet. Ez nem engedi, hogy nagy és fontos dolgok történjenek. Ha dolgoznod kell, azzal vigasztalhatlak, hogy a Holdszünet csak az önálló kezdeményezéseket blokkolja. Amivel megbíztak, azt nyugodtan folytathatod.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ma is az emberi érzések mélységeit járod. Csak felületesen csatározni nem elég neked. Tudni akarod, mi rejlik a dolgok mögött. Ne veszítsd el azonban könnyedségedet, hiszen nem vagy a tengerfenék lakója, hanem egy vidám levegő jegy szülötte. A nevetés és a vidámság döntő dolgok a számodra. Ne felejtsd el: ma egész nap Holdszünet van. A munka világában nagy akciókat nem indíthatsz. Annál jobb, így több időd lesz lelked és a többiek lelkének felderítésére, akik közel állnak hozzád.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold ma is a Skorpió jegyében jár. A döntő azonban az, hogy egész nap szünetel. Most egykedvűségre van szükség – nem túl sokra és nem túl kevésre. Nem arról van szó, hogy közömbössé kellene válnod, hanem arról, hogy találd meg a közepedet.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: